top of page
foto projectleiding.png

Als uw persoonlijke projectleider organiseren wij alle zaken om uw bouwproject vlot te laten verlopen.  Wij informeren de bouwheer, coördineren de planning en sturen onze onderaannemers. Ook leveren we de nodige technische studies (stabiliteit, keuringen, EPB, ...) en zorgen we dat de papierwinkel overzichtelijk is voor de bouwheer (vergunningen, renovatiepremies, keuringsattesten, verlaagde BTW tarieven, ...).

Kortom: wij regelen alles voor u, en doen dit uiteraard steeds in overleg met u en de andere partijen.

Bij nieuwbouw- of renovatieprojecten coördineren wij volgende partijen:

Een architect en/of een interieurarchitect
  •      All In Projects ontwerpt zelf het interieur en inrichting in overleg met de bouwheer waar we een meerwaarde kunnen bieden doordat we de praktijk ook in eigen beheer uitvoeren. Zo worden ontwerpen steeds realiseerbaar opgemaakt met het gewenste budget voor ogen. Voor projecten waar de bouwheer een beroep moet doen op de medewerking van een architect, werkt All in Projects samen met de onafhankelijke architect aangesteld door de bouwheer.


Een geregistreerd aannemer
  •      All In projects zorgt op maat van de klant voor uw geregistreerd en erkend totaalaannemer of voor

             verschillende gespecialiseerde aannemers die door ons gecoördineerd worden tijdens het hele project.
 
Een EPB verslaggever, verplicht voor alle bouwwerken met een bouwvergunning
  •      All In Projects zorgt voor de meest geschikte EPB verslaggever voor uw project. Reeds tijdens het ontwerp wordt rekening gehouden met de uitslag van het uiteindelijke epb-verslag. Dit doen we door rekening te houden met de compactheid van het gebouw, de bouwknopen reeds van bij het ontwerp op te lossen en door voorstellen op te maken met welke hernieuwbare energie u het beste rendement en comfort kan halen. Dit uiteraard alles zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.
 
Een stabiliteitsingenieur, noodzakelijk voor nagenoeg alle grotere renovaties, ruwbouwwerken, nieuwbouwwoningen en ondergrondse werken.
  •    All In Projects zorgt indien nodig voor de meest geschikte stabiliteitsingenieur voor uw project waarbij we intern alles doornemen en dit door onze ervaring makkelijk in praktijk omzetten .
 

All in projects verzorgt de nodige administratie en de esthetische, technische- en logistieke  ondersteuning voor:
  •    Ontwerp 

  •    bouwmethode en materiaalkeuzes

  •    Technische uitwerking van plannen, documenten, informatie
  •    Aanvraag renovatiepremies, subsidies, verlaagde btw tarieven
  •    Vergunningen voor containers, stellingen, werfverkeer, enz...
  •    Keuringen voor water, elektriciteit, materieel, enz …

bottom of page